of

Keepersclub

Keepersclub Hockey Xperience

 

De afgelopen tijd hebben wij binnen de Hockey Xperience stilgestaan bij de keepers. Helaas is er bij de teamtrainingen niet altijd evenveel aandacht voor de keepers. Als er al trainingen zijn op clubs is soms de vraag is het afdoende om van jou een goede keeper te maken. Of nog belangrijker om jou zelfverzekerd in het doel te laten staan. Wij bij Hockey Xperience willen jullie keepers juist dat stukje extra aandacht geven.

Daarnaast willen wij clubs ondersteunen met cursussen hoe nu om te gaan met deze unieke speler binnen het team. Vaak worden keepers vergeten tijdens de clubtraining terwijl juist deze plek essentieel is voor het team en niet alleen een schietschijf. Aan keepers is immers altijd een tekort, maar hoe gaan we nu met een keeper om, hoe kun je gemakkelijk keeperstrainingen faciliteren binnen de vereniging en welke materialen zijn geschikt voor welke lijn?

Benieuwd wat we voor jullie vereniging kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@hockeyxperience.nl

“Een keeper heeft een bijzondere rol in het veld en kan met één fantastische redding een groot verschil maken tijdens een wedstrijd

  1. Keepersschool Blok 3

    Train het hele seizoen op niveau en werk aan je skills!