of

Twente

Trainingskamp in Twente
De Tukker staat bekend om haar bescheidenheid. Dat is wellicht ook de reden dat menigeen niet weet hoe prachtig de regio Twente is. Deze regio is niet alleen prachtig om van een welverdiende vakantie te genieten, maar deze streek is ook uitermate geschikt voor een teamweekend. Het is niet voor niks dat grote clubs als Ajax, Bayer München, Club Brugge, Fenerbache, schaatsteam Talent Team en nationale teams van Portugal, Japan, Qatar en Nederland, Twente uitkiezen om zich voor te breiden op de competitie of grote toernooien.
Wat Twente hierin zo bijzonder maakt, zijn de professionele trainingsfaciliteiten, accommodatie én teambuildingsactiviteiten. Dit gecombineerd met de gezellige steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Delden en Ootmarsum. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens erg aantrekkelijk.
Wij verzorgen voor u het volledige weekend, aangepast op uw wensen. Wilt in luxe verblijven inclusief spa en zwembad, of de eenvoud van een kampeerboerderij? Komt u enkel voor vertier, of wilt u ook trainen en wedstrijden spelen? Wij verzorgen uw teamweekend van A tot Z inclusief leuke activiteiten tussendoor.

  1. Enschede

    Vol sportiviteit en gezelligheid

  2. Hengelo

    Hengelo Doet Het