De vloek van de Rentmeester

Escape Game “De vloek van de Rentmeester” is nieuw, uniek en super uitdagend! Onze Escape Game is een combinatie van de bekende Escaperooms, Expeditie Robinson en The Big Escape! Het unieke aan ons spel is dat je het al met vier personen kunt spelen, maar ook met 32 personen tegelijk! Je kunt het als groep alleen boeken, of strijd met vier teams tegen elkaar!

Onze Escape Game is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1750. Een moord? Een dubbele moord? Wie waren er allemaal bij betrokken? Wat onze Escape Game tevens erg leuk maakt, is dat het spel zich hoofdzakelijk buiten in het bos en op eiland afspeelt. Wanneer je één keer weet te ontsnappen uit Reünie Het Everloo, is het aan jullie de taak om de opdrachten zo snel mogelijk te voltooien en codes te verzamelen. Met deze codes is het aan jullie de taak om de geest van Rentmeester Gerrit Rijkhof, definitief op te sluiten.

Escape Game "De vloek van de Rentmeester" (vanaf 7 personen)

Arrangementen

De Escape Game “De Renstmeester van het Everloo” is alleen als spel te spelen, maar ook perfect te combineren met een hapje en een drankje op Het Everloo. Of juist in combinatie met één van onze andere activiteiten. Op zoek naar een nieuw en uniek uitje voor je bedrijf, teamgenoten, vriendinnen, kameraden, familie of buren? Vraag ons naar de mogelijkheden! Onderstaand een voorbeeld aan mogelijkheden. Vraag eenvoudig een offerte aan via de knop hiernaast of op de volgende pagina.

Escape Game + high tea                                                         € 34,00 p.p.

De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige gerechtjes

en onbeperkt thee drinken met keuze uit 12 soorten thee uit

onze thee-bar.

 

Escape Game + proeverijtje                                                  € 34,00 p.p.

Een proeverijtje bestaat uit 3 speciaal biertjes of

3 glazen wijn met een borrel(hapjes)plank.

 

Escape Game + barbecue                                                       € 32,50 p.p.

De barbecue bestaat uit 4 soorten vlees, aardappelsalade,

tonijnsalade, diverse rauwkosten, brood en sausjes.

 

Escape Game + lunch                                                             € 27,50 p.p.

De lunch bestaat uit een rijkelijk belegde broodplank en

2 koppen koffie of thee

 

Escape Game + daghap                                                          € 30,00 p.p.

Een daghap bestaat uit een stuk vlees, gebakken

aardappelen en rauwkost. Of een seizoengebonden gerecht.

Escape Game

Boeken vanaf 7 personen

De Escape game kost vanaf zeven personen, € 15,- per persoon. Onderstaand kun je de game eenvoudig boeken, maar ook al het eten en/of drinken.

Boeken tot 6 personen

De Escape game kost tot zes personen, € 100,- per groep. Onderstaand kun je de game eenvoudig boeken, maar ook al het eten en/of drinken.

2e of 3e activiteit tot 66% korting

Wanneer je bij ons een tweede of derde activiteit boekt op dezelfde dag, ontvang je leuke kortingen. Tot wel twee derde van de prijs*.

 

 

* De kroting geldt niet bij keuze programma’s. De korting kan alleen genoten worden als de hele groep, alle activiteiten doet.