Mega Jenga

Het Mega Jenga spel is een denkspel en behendigheidsspel ineen, waarbij zowel kind als volwassenen compleet in opgaan. De bedoeling is een toren opgebouwd uit houten blokken, op een zodanige wijze af te breken dat deze ineenstort als de volgende speler een blok pakt. Of een zo hoog mogelijke toren te bouwen binnen een bepaalde tijd. De blokken die uit de toren worden gehaald moeten er weer bovenop worden geplaatst. Behendigheid, inschattingsvermogen, anticiperen en inzicht zijn hierbij noodzakelijke kwaliteiten. 

Mega Jenga

Mega Jenga is voor alle leeftijden. Het brengt bij iedere volwassene het kind weer in zich boven en elk kind is er dol enthousiast op. Mega Jenga is voor ieder feest leuk zoals;

  • bedrijfsfeest
  • vriendenweekend
  • Teaumuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest

Mega Jenga kun je bij ons huren als activiteit voor jouw eigen feest op jouw eigen locatie, of gezellig bij ons op Het Everloo komen spelen.
Als activiteit bij ons op het Everloo kun je het spelen vanaf vier personen tegelijk voor € 3,-
Losse verhuur kost slechts € 12,50

Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit (zoals de Escape Game, Archery Tag, Bubbleball, enz.) is het zelfs gratis.

Mega Jenga tijdens jouw kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het kinderfeestje? Of een extra activiteit? Huur dan ons Mega Jenga spel voor slechts € 12,50! Leuk te combineren met Reuze Mikado, Bubbleball of een potje Archery Tag.

Als tweede activiteit is Jenga zelfs gratis!

Reuze mikado is erg leuk als extra activiteit naast een hoofdactiviteit als bijvoorbeeld de Escape Game of Archary Tag. Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit is het zelfs gratis.