Reuze MIKADO

Mikado is een spel waarbij stokjes opgeraapt moeten worden. Een spel waarbij de volwassenen nog fanatieker van worden dan de kids. Het spel ontstond in Europa en werd in 1936 vanuit Hongarije naar de Verenigde Staten gebracht. De naam komt van het stokje dat het hoogst scoort: het blauwe stokje "mikado" Japans voor keizer.

Het standaard Mikado spel wordt gespeeld met stokjes van 15 cm lang. Bij ons speel je het spel met stokken van 130 cm lang! Hierdoor wordt het echt een ander spel en is het ook leuk om in teams te spelen.

 

Reuze Mikado, per persoon

Reuze Mikado is voor alle leeftijden. Het brengt het fanatisme in ieder mens naar boven en hilariteit ten top. Reuze Mikado is voor ieder feest leuk zoals;

  • bedrijfsfeest
  • vriendenweekend
  • Teaumuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest

Reuze Mikado kun je bij ons huren als activiteit voor jouw eigen feest op jouw eigen locatie, of gezellig bij ons op Het Everloo komen spelen.
Als activiteit bij ons op het Everloo kun je het spelen vanaf vier personen tegelijk voor € 4,-
Losse verhuur kost slechts € 17,50

Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit (zoals de Escape Game, Archery Tag, Bubbleball, enz.) is het zelfs gratis.

Het leukste kinderfeestje van de klas!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het kinderfeestje? Of een extra activiteit? Huur dan ons Reuze Mikado spel voor slechts € 17,50! Leuk te combineren met Mega Jenga, Bubbleball of een potje Archery Tag.

Als tweede activiteit is Mikado zelfs gratis!

Reuze mikado is erg leuk als extra activiteit naast een hoofdactiviteit als bijvoorbeeld de Escape Game of Archary Tag. Wanneer je het als extra activiteit boekt naast een andere activiteit is het zelfs gratis.