Sluit de Kerstvakantie af in de spiksplinternieuwe zaal van EHV (vrijdag 6 jan)

EHV heeft een nieuwe zaal en die moet natuurlijk getest worden met een super vette zaalclinic van Hockey Xperience! Test jij op vrijdag 6 januari met ons mee?

Ben jij dol op zaalhockey, tussen de 6 en 14 jaar en wil jij in de kerstvakantie niets liever dan hockeyen? Dan is de Hockey Xperience Zaal Clinic iets voor jou! De clinic is gericht op het aanleren van de zaalhockeytechnieken onder begeleiding van ervaren trainers. De oefeningen zijn uitdagend, maar wel afgestemd op ieders hockeyniveau. Wil jij deze dag niet missen, geef je snel op!

In een nieuwe zaal hoort natuurlijk een vernieuwend programma waarbij we alles uit de kast halen om jullie weer te voorzien van de nieuwste tips en tricks op het gebied van hockey! Voor de één is het de eerste keer in de zaal, de ander heeft al wat jaartjes ervaring. Zoals je van ons gewend bent, delen wij iedereen op leeftijd en op niveau in. Plezier is bij ons altijd een belangrijk onderdeel end ie beleef je natuurlijk met je leeftijdsgenootjes!

We starten op vrijdag 6 januari om 10.00 uur. De clinic duurt 1,5 uur. We zijn dus om 11.30 uur klaar.

Iedereen is natuurlijk verplicht om met de standaard bescherming te spelen en zaalschoenen te dragen. Tevens is een zaalstick verplicht. Heb je deze niet, stuur ons dan even een berichtje dan komen we samen tot een oplossing!

Zaal clinic EHV
Vrijdag 6 janauri
Duur clinic; 1,5 uur

Aanmeldformulier zaalclinic EHV spelers

  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Woonplaats
  • Naam ouder/verzorger
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Wanneer je je aanmeldt voor een hele dag, krijg je de gratis HX GRIPS t.w.v. € 7,50
  • Opmerking/vraag Gebruik dit veld voor vragen en/of opmerkingen voor de organisatie.