Hockey Xperience

Clubclinic

Hockey Xperience is gespecialiseerd in het volledig verzorgen voor hockey clinics voor veldspelers en keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar (F t/m B leeftijd). De trainingen worden door onze eigen toptrainers uit de regio voorbereid. Elke clinic is weer anders en op het niveau aangepast. Wij hebben aandacht voor elke linie en elk individu. Naast de functionele technieken leer je je ook te ontwikkelen als teamspeler en hebben wij ook zeker oog voor de “fun factor”! Presteren gaat namelijk niet zonder plezier maken.

Bij een standaard clubclinic komt HockeyXperience met één hoofdtrainer en minimaal 2 trainers naar jullie club. Naast een te gekke clinic voor de leden willen wij tijdens deze dag ook een stukje opleiding voor de clubtrainers verzorgen. Wij verzorgen alle oefenstof en de clubtrainers draaien mee met de clinic en ontvangen tips en trics van onze (hoofd)trainer(s).

Naast de oefenstof nemen wij ook gadgets mee om de kinderen nog meer fun en hockey te laten beleven. Een ballenkanon, reboundboard en reactie lichten horen bij ons standaard assortiment voor een clinc.

Wil je als club je leden wat extra’s bieden, hebben jullie een lustrum te vieren of zet je de leden graag in het zonnetje. Informeer dan naar de mogelijkheden van één van onze clubclinics.

Het is ook mogelijk een clubclinic met (oud) international of hoofdklasse speler te boeken.

Voorbeeld programma

10.00 uur verzamelen en aanmelden

10.30 – 12.00 uur Clinic deel 1

12.00 – 12.30 pauze

12.30 – 14.00 Clinic deel 2

14.15 handtekeningen en “persconferentie”*

* bij een clinic met een topspeler

Een clubclinic is bij een deelname van 25 kinderen te boeken vanaf €450,-. Wij maken graag een clinic op maat voor jullie club. Doe de aanvraag via bovenstaande button en wij maken een voorstel op maat!

Aanvraag Clubclinic

DD slash MM slash JJJJ