Hockey Xperience

Jongste jeugd dag kamp

Aanmelden

Beleef het leukste Hockey Kamp van Oost Nederland en geef je op voor het derde Hockey Xperience Summer Camp! Speciaal voor de spelers en speelsters van 5 t/m 9 jaar hebben we een dagkamp (zonder slapen). Drie dagen lang beleef je het grootste Hockeykamp van Oost Nederland op EHV. Van 29 t/m 31 augustus is alles Hockey wat hier geademd wordt. Het ultieme vakantiegevoel gecombineerd met een overdosis hockey, FUN, (nieuwe) vrienden en vriendinnen en uitdagende activiteiten. Ben jij die hockeyfanaat? Wil jij heel veel plezier maken met jouw vriendjes en vriendinnetjes? En ook nog eens heel veel hockeyen!? Ben jij tussen de 5 en 9 jaar?

Geef je dan nu op voor het HX Summercamp en beleef de tijd van je leven!

Jouw ultieme hockeyzomer zomervakantie beleef je van 29 t/m 31 augustus op het leukste Hockeykamp voor de jongste jeugd van Oost Nederland.  Drie dagen hockeyen met jouw leeftijdgenoten. Volledig apart van het kamp van de “grote” kinderen gaan wij super toffe spellen beleven en ga je ook nog eens heel veel hockeyen! Dit gaan drie onvergetelijke dagen worden!

Voor alle (hard) werkende ouders die de laatste week van zomervakantie moeten werken hebben we het All-in dagkamp. Slapen doen de kinderen thuis en van ontbijt tot en met diner zijn ze in goede handen bij de Hockey Xperience!

Drie daags dagkamp

€ 109,-

Drie daags kamp ALL-IN excl. overnachting.   

€ 139,-

Voor alle deelnemers (5 t/m 9 jaar);

  • Uniek Hockeykamp hockeyshirt (gratis bij aanmelding voor 1 juli, kleine meerkosten aanmelding na 1 juli)
  • Hockey Goody
  • Drie dagen vol hockey
  • Drie dagen heel veel plezier
  • Alle dagen een heerlijke lunch
  • Leer de nieuwste tricks
  • Hockey FUN Xperience

All-In

  • Onbijt
  • Avondeten

Het leukste jongste jeugd hockeykamp van Oost Nederland is voor alle spelers/speelsters in de leeftijd van 5 t/m 9 jaar (Benjamins t/m E jeugd). Alle spelers/speelsters worden op leeftijd ingedeeld. Het kamp staat volledig los van het kamp voor de oudere jeugd.
Iedere speler/speelster dient te zorgen voor eigen hockey/sportkleding met de verplichte bescherming; bitje en scheendekkers. Tevens is een eigen bidon verplicht. Zet hier wel even je naam op!

Aanmeldingsformulier Hockey Zomerkamp 2023

Hidden

Volgende stappen: Installeer de add-on voor gebruikersregistratie

Dit formulier vereist de Gravity Forms User Registration add-On. Belangrijk: Verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Geslacht(Vereist)
Speler/Keeper(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.