Hockey Xperience

BRUGGE, HET VENETIË VAN HET NOORDEN!

Aanvragen

België staat bekend om haar speciaal bieren en lekker eten. De stad Brugge mag zich op dit gebied misschien wel de hoofdstad van België noemen. De stad Brugge staat synoniem voor genieten. Brugse Zot, mooie grachten, heerlijke wafels, oude monumentale gebouwen… Brugge wordt met recht ook wel het Venetië van het Noorden genoemd.

De stad heeft zijn onbetwiste charme van de middeleeuwen behouden en is daarmee een Unesco wereld erfgoed. De mogelijkheden en keuzes voor activiteiten, bezienswaardigheden, uitgaan, shoppen en lekker eten zijn hier eindeloos. Een sportief weekend Brugge zal jullie als team dichter bij elkaar brengen en er zal nog lang over nagepraat worden!

Naast de overnachtingaccommodatie, (eventueel) vervoer en activiteiten, regelen wij ook de accommodaties om te trainen en tegenstanders voor oefenwedstrijden hierbij zal er altijd wordt gezocht naar tegenstanders van ongeveer gelijkwaardig niveau.

Jullie geven ons jullie wensen en budget door en wij stellen een belevenis Brugge op maat samen. Jullie kunnen rustig achteroverleunen. Geen stress van de voorbereiding en uiteindelijk optimaal genieten van jullie dagen in Brugge.

Hockey is in België niet zo groot als in Nederland. Brugge kent dan ook slechts één hockeyclub; De Koninklijke Hockey Club Brugge. Ze hebben twee watervelden. Eén van deze velden is in de zomer van 2022 aangelegd. Zowel de heren als de dames spelen niet op het hoogste niveau. Echter is hockey een sterk groeien de sport in Brugge. Dus wie weet wat dat in de toekomst kan brengen…

Voorbeeld Activiteiten,

Brugge door een VR bril

Brugge heeft een rijke historie, wat is er nou leuker dan die historie te zien door een VR bril. Door middel van de VR bril krijg je een inkijkje in de geschiedenis en zie je hoe de stad zich door de eeuwen heeft gevormd.

 

Mountainbiken

Brugge staat ook bekend om het mooie landschap dat heel erg heuvelig is waardoor er veel verschillende mountainbike paden zijn. Brugge staat bekend om zijn mooie omgeving en het gevarieerde landschap en is perfect voor een mountainbike tocht.

 

Boottocht door Brugge

Brugge heeft veel smalle kanalen door het midden van de stad lopen. Dit maakt Brugge ook mooi vanaf het water.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

Dag 1

15.00 uur            Inchecken hotel
17.30 uur            Diner

19:30 uur            Training

21.00 uur            Pubquiz

 

Dag 2

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

10:00 uur            Oefenwedstrijd
12.00 uur           Lunch

13:30 uur            Fietstocht door Brugge
16.00 uur           Bierproeverij

18.00 uur            Eten in de binnenstad

21:30 uur            Ontdek het uitgaansleven van Brugge

 

Dag 3

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

11:00 uur            Training of oefenwedstrijd

13:30 uur            Citygames

17:00 uur            Einde van een fantastisch weekend Brugge