Hockey Xperience

Mallorca aan de rijn

Aanvragen

Düsseldorf, het Mallorca aan de Rijn! Met zijn vele uitgaansmogelijkheden, bezienswaardigheden en rijke bierhistorie is Düsseldorf de perfecte stad voor een sportief maar ook gezellig teamweekend. Of je nou vanaf de Rijntoren wilt genieten van het prachtige uitzicht, een rondvaart over de Rijn wilt maken of wilt genieten van de prachtige bierhistorie middels een uitgebreide brouwerij tour, Düsseldorf heeft het!

S ’avonds heerlijk bijkomen in de prachtige Alt Stad of toch liever met je team het rijke uitgaansleven beleven? Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Met twee hockeyclubs in de Bundesliga West komt de hockeyliefhebber ook aan zijn trekken in de deze stad in het Ruhrgebied. Of het nou gaat om het kijken van een wedstrijd of het zelf trainen en wedstrijden spelen, in Düsseldorf zijn de accommodaties geweldig!

Voorbeeld Activiteiten,

Brouwerij rondleiding Alt Bier
Ervaar op een persoonlijke manier de brouwcultuur van Düsseldorf. Tijdens een twee uur durende rondleiding kom je langs 4 brouwerijen in de Alt Stadt en kom je alles te weten over de biercultuur en natuurlijk over de stad.

Segway rondleiding langs de Rijn

Ontdek de Rijnpromenade op een Segway. Tijdens deze begeleide tour kom je langs het prachtige landschap van rivieroevers en bewonder je tal van historische bezienswaardigheden.

Rijntoren

Geniet vanaf het baken van Düsseldorf, de Rijntoren van het prachtige uitzicht over de stad. Een adembenemend uitzicht over de Rijnmetropool, de Köningsallee, de Hofgarten en de Mediahaven. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

 

Dag 1

15.00 uur            Inchecken hotel
17.30 uur            Diner

19:30 uur            Training

21.00 uur            Pubquiz

 

Dag 2

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

10:00 uur            Segway rondleiding langs de Rijn
12.00 uur              Lunch

13:30 uur            Oefenwedstrijd
16.00 uur           Brouwerij rondleiding Alt Bier

18.30 uur            Avondeten

21:30 uur            Ontdek het uitgaansleven van Düsseldorf

 

Dag 3

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

10:00 uur            City sightseeing cruise over de Rijn

13:30 uur            Vrije middag, ontdek Düsseldorf op eigen gelegenheid.

17:00 uur            Einde van een fantastisch weekend Düsseldorf