Hockey Xperience

EINDHOVEN, DE LICHTSTAD VAN NEDERLAND!

Aanvragen

Voor de één is Eindhoven onlosmakelijk verbonden aan Philips en daarmee vanzelfsprekend PSV met zijn Philipsstadion. Voor de ander doet Eindhoven direct denken aan de langste uitgaansstraat van Nederland; Stratumseind. Een straat van ruim 200 meter met meer dan 50 cafés. Eindhoven kent ook een aantal culinaire specialiteiten. De eigen stadsbrouwerij en koffiebranderij maken natuurlijk de heerlijkste bieren en koffies uit de omgeving. Eindhoven mag je niet verlaten zonder een Worstenbroodje te hebben gegeten van de familie Houben. Één ding is zeker na jullie teamweekend in Eindhoven; hier zal nog lang over nagepraat worden!

Eindhoven kent met Oranje Rood, HC Eindhoven, Don Quishoot, MHV DVS een viertal goed georganiseerde verenigingen. Oranje Rood is na haar fusie in 2016 met ruim 2500 leden één van de grootste clubs van Nederland. Zowel de Heren als de Dames spelen in de hoofdklasse en leveren meerdere spelers/speelsters aan het Nederlands team. Genoeg mogelijkheden dus om jouw hockeyskills verder te ontwikkelen of om een mooie hockeywedstrijd van het hoogste niveau live mee te maken.

Voorbeeld Activiteiten,

E-choppertocht
E-chopper of solex rijden zijn een heerlijke activiteiten om even lekker bij te komen na de sportieve activiteiten. Er kan lekker door de natuur van Eindhoven of door het centrum gereden worden om meer van de stad te zien. De e-chopper/Solex tochten zijn vooral leuk om er even met de groep op uit te gaan.

 

Pubquiz
Welk team doorstaat tijdens dit groepsuitje alle vragenrondes en welke Masterminds komen elkaar tegen in de Grand Finale van de Pubquiz?

 

Maffiaspel
De criminaliteit in Eindhoven loopt de spuigaten uit. De onderwereld heeft zich sterk geworteld in Brabant en met name in de stad Eindhoven. Drugsbendes, straatrovers, afpersingen en bankovervallen nemen schrikbarend toe. De georganiseerde misdaad is overgewaaid van Zuid- Amerika naar het zuiden van Nederland. Terwijl de maffia steeds machtiger wordt, heeft de politie het nakijken.

Jullie team gaat op undercover missie om de macht van de kartels te breken.

 

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

 

Dag 1

15.00 uur            Inchecken hotel
17.30 uur            Diner

19:30 uur            Training

21.00 uur            Pubquiz

 

Dag 2

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

10:00 uur            Training
12.00 uur            Lunch

13:30 uur            Paintball
18.00 uur            Culinaire wandeling

21:30 uur            Ontdek het uitgaansleven van Eindhoven

 

Dag 3

08.00 uur            Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel

11:00 uur            Oefenwedstrijd

13:30 uur            Vrije middag, ontdek Eindhoven op eigen gelegenheid.

17:00 uur            Einde van een fantastisch weekend Eindhoven