Hockey Xperience

ROTTERDAM, EEN UITGESPROKEN KARAKTER EN NOOIT HET ZELFDE!

Aanvragen

Een energieke stad met een uitgesproken karakter; Rotterdam. De wederopbouwstad van Nederland is na Amsterdam de grootste stad van Nederland en tevens de hardst groeiende stad van Nederland. In de tweede wereld oorlog is de stad grotendeels verwoest. Hierdoor zijn veel historische gebouwen verloren gegaan. Echter heeft de stad er voor weten te zorgen dat het met moderne architectuur en authentieke gebouwen, één van de, zo niet de mooiste skyline van Nederland heeft. Rivier de Maas loopt dwars door de stad en zorgt voor vertier met rondvaarten, de watertaxi’s, boulevards, Erasmusbrug en natuurlijk de grootste haven van Europa.  

 

Jouw trainingskamp in Rotterdam bieden wij op maat aan. Zo heb je zelf de keuze in welke luxe je wilt verblijven, hoe vaak je wilt trainen, hoeveel wedstrijden je wilt spelen en welke activiteiten als teambuilding je wilt ervaren. Je bepaalt uiteindelijk dus zelf de prijs van jouw trainingskamp. 

 

Rotterdam, een stad met een uitgesproken karakter die nooit het zelfde is… 

HC Rotterdam is met ongeveer 2500 leden de 3e hockeyclub van Nederland. Heren 1 van Rotterdam speelt in de hoofdklasse en de dames 1 in promotie klasse. Het complex heeft zeven speelvelden, waarvan drie watervelden. Het hoofdveld is omringd door een klein, maar sfeervol stadion.  

 

Verder kent Rotterdam nog twee grote en bekende hockeyverenigingen. Leonidas timmert de laatste jaren flink aan de weg en kent ondertussen ook al ruim 2200 leden. Hockeyclub Victoria is de oudste club van Rotterdam en de op drie na oudste club van Nederland. 

In totaal zijn er in Rotterdam negen hockeyverengingen. Er zal dus altijd een team te vinden zijn die op jullie niveau speelt en waar je een uitdagende tegenstander in kunt vinden. 

 

Rib Xperience 
Lekker even uitwaaien! Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het is om met een RIB te varen? Met een stoere “speedboot” vaar (race) je de Maas over met 80 tot 100 km per uur. Bekijk de magnifieke bruggen van Rotterdam en knal volle vaart langs Hotel New York. Zo leuk!  

City Challenge Rotterdam 
Op 5 september 1927 werd Nederland opgeschrikt door de vondst van een stoffelijk overschot op de Holland-Amerikalijn in Rotterdam. Wie doet nou zoiets en waarom? De politie tastte volledig in het duister, maar al snel werd duidelijk dat het slachtoffer Hein de Korte was. Was het dan toch een afrekening in de onderwereld….? 
Tijdens de City Challenge Rotterdam gaan jullie samen met Gerrit op zoek naar de geheime uitgang van de stad. In de onderwereld was de geheime uitgang het gesprek van de dag, maar de exacte locatie was voor Gerrit een mysterie. Lukt het jullie om binnen twee uur uit de stad te ontsnappen? 

Fietstocht  
Eén van de leukste manieren om de havenstad te beleven is op de fiets met een Rotterdamse gids. In een 2,5 uur durende tocht zie je alle highlights in het centrum en daar rondom heen. Uiteraard mogen de Markthal, Erasmusbrug en de Kubuswoningen hierbij niet ontbreken.

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld. 

 

Dag 1: 

09:00 → Vlucht Londen – Amsterdam 

13:00 → Inchecken in het hotel 

15:00 → Training 1 

17:30 → Diner 

20:00 → Pubquiz 

Dag 2: 

08:00 → Gezond ontbijtbuffet 
10:00 → Rondleiding Stadion de Kuip 

12:00 → Lunchen 

13:00 → Vriendschappelijke wedstrijd 1 

16:00 → Vrije tijd 

18:30 → Diner 

19:30 → Wedstrijdanalyse (met eigen coach of trainer Hockey Xperince) 

Dag 3: 

08:00 → Gezond ontbijtbuffet 
10:00 → Rondvaart over de Maas 

13:30 → Lunch 

15:00 → Training 2 

19:30 → Teambuildingactiviteit “De Allrounder” 

Dag 4: 

08:00 → Gezond ontbijtbuffet 

10:00 → Vriendschappelijke wedstrijd 2 

13:30 → Teambuilding “Escape Game” 

17:30 → Diner 

19:30 → Vrije tijd 

Dag 5: 

08:00 → Gezond ontbijtbuffet 

10:00 → City tour de SS Rotterdam 

13:00 → Lunch + Afscheid 

14:30 → Transport naar de luchthaven 

19:00 → Vlucht Amsterdam – Londen