Hockey Xperience

Tied zat in Twente

Aanvragen

De Tukker staat bekend om haar bescheidenheid. Dat is wellicht ook de reden dat menigeen niet weet hoe prachtig de regio Twente is. Deze regio is niet alleen prachtig om van een welverdiende vakantie te genieten, maar deze streek is ook uitermate geschikt voor een trainingskamp of teamweekend. Het is niet voor niks dat grote clubs als Ajax, Bayer München, Club Brugge, Fenerbache, schaatsteam Talent Team en nationale teams van Portugal, Japan, Qatar en Nederland, Twente uitkiezen om zich voor te breiden op de competitie of grote toernooien.

Wat Twente hierin zo bijzonder maakt, zijn de professionele trainingsfaciliteiten, accommodatie én teambuildingsactiviteiten. Dit gecombineerd met de gezellige steden Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Delden en Ootmarsum. Naast deze sporten zijn er ook veel recreatieve mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals mountainbiken, bootcamp, survivallen, wandel- fiets-, scootertochten, vissen en varen in de natuurparken in Twente. De prijzen hiervoor zijn eveneens nog eens erg aantrekkelijk.

Wij verzorgen voor jou het volledige weekend, aangepast op jullie wensen. Wil je in luxe verblijven inclusief spa en zwembad, of de eenvoud van een kampeerboerderij? Kom je enkel voor vertier, of wil je ook trainen en wedstrijden spelen? Wij verzorgen jullie teamweekend van A tot Z inclusief leuke activiteiten tussendoor.

Hockey is in Twente niet zo populair als in West en Zuid Nederland. De grote steden kennen allemaal minimaal één hockeyclub. De faciliteiten op deze clubs doen zeker niet onder voor de faciliteiten bij clubs uit het westen. Mede door deze goed verzorgde accommodaties, veelal met twee of meer watervelden, spelen sommige heren en dames teams net onder de landelijke competities. Hierdoor zijn er altijd competitieve tegenstanders te vinden.

Voorbeeld Activiteiten,

City challenge Enschede, Oldenzaal of Ootmarsum
Via onze City Games ontdek je verschillende locaties op een wel heel bijzondere manier. Met je eigen mobiel ga je op je eigen gekozen dag en tijdstip. Je krijgt geen uitgestippelde route, maar je moet de locaties voor de vragen en opdrachten zelf zien te vinden. Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat je de meeste hotspots en bijzonderheden van de stad  ontdekt.

Bubbleball
Lachen, gieren en spektakel, dat is Bubbleball. Veilig in je eigen “luchtbel” kegel je de tegenstander omver, trap jezelf compleet langs de bal, maar uiteindelijk schiet je wel de winnende in de kruising! Bubblebal is een hilarische voetbalvorm die zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Met twee teams strijd je tegen elkaar, maar er is één essentieel verschil; iedere speler zit in een Bubbleball.

Archery Tag
De spectaculaire combinatie van boogschieten, stratego en paintball, maar dan zonder blauwe plekken! De spelbeleving is ongekend. Tactiek, strategie en snel handelen wisselen elkaar in snel tempo op. Dit spel kan op iedere locatie gespeeld worden binnen en buiten!

Dit is een voorbeeldprogramma, het uiteindelijke programma en de bijbehorende activiteiten wordt in overleg samengesteld.

Dag 1  

13.00 uur            Inchecken hotel  
15.00 uur            Training 1  

17.30 uur            Diner 

20.00 uur            Pubquiz 

Dag 2 

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel  

10:00 uur           Rondleiding Grolsch Veste 
12.00 uur            Lunch  

13:30 uur           Oefenwedstrijd 1 
16.00 uur           Vrije tijd 

18.30 uur            Avondeten  

19:30 uur           Wedstrijd analyse (met eigen coach of trainer Hockey Xperience) 

Dag 3  

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel  

10:00 uur           Mountainbike clinic 

13:30 uur           Lunch 

15.00 uur            Training 2 

17:00 uur           Avondeten  

19.30 uur            Teambuilding “De Alleskunner” 

Dag 4 

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel  

10:00 uur           Oefenwedstrijd 2 

13:30 uur           Lunch 

15.00 uur            Teambuilding Escape Game 

17:30 uur           Diner 

19.30 uur            Vrije tijd               

Dag 5 

08.00 uur            Verzorgd ontbijtbuffet in het hotel 

10.00 uur            Training 3 

13.00 uur            Lunch + afscheid 

14.30 uur            Transfer naar huis