Hockey Xperience

Zomerkamp 2023

Aanmelden

Beleef het leukste Hockey Kamp van Oost Nederland en geef je op voor het derde Hockey Xperience Summer Camp! Drie dagen lang beleef je het grootste Hockeykamp van Oost Nederland op EHV. Het ultieme vakantiegevoel gecombineerd met een overdosis hockey, FUN, (nieuwe) vrienden en vriendinnen en uitdagende activiteiten.

Dit jaar eindig je de zomervakantie met ons Zomerkamp. Van 29 t/m 31 Augustus is alles Hockey wat er op de velden van EHV geademd wordt. Drie dagen lang heel veel hockey en misschien nog wel meer FUN. Ben jij die hockeyfanaat? Slapen in je eigen tent met jouw vrienden of vriendinnen? Wil jij optimaal voorbereid beginnen aan het seizoen 2023/2024? Ben jij tussen de 10 en 16 jaar?

Geef je dan nu op voor het HX Summercamp en beleef de tijd van je leven!

Jouw zomervakantie eindig je van 29 t/m 31 augustus met het HX Summercamp, tijdens het grootste Hockey kamp van Oost Nederland.  Drie dagen hockeyen met jouw leeftijdgenoten. Ontwikkel je techniek en inzicht a.d.h.v. van de beste trainers en leer nieuwe skills! Maar de FUN factor gaat ook een grote rol spelen. We hebben de coolste en de meest vette activiteiten voorbereid om deze zomer voor jouw onvergetelijk te maken! Na een dag vol hockey en vertier, chill je nog even met je vrienden en vriendinnen in de chillzone en sluiten we de avond af met leuke activiteiten. Na een dag vol vertier zoek je met je vrienden en vriendinnen lekker je bedje op in je eigen tent.

We horen vaak dat er voor de keepers altijd minder aandacht is. Dat is op ons Zomerkamp niet aan de orde! Er zijn speciale keeperstrainers die voor jou de meest uitdagende oefeningen hebben samengesteld tot de meest inspirerende trainingen. Jij gaat tijdens de het HX Summercamp een betere keeper worden! En wat een groot voordeel is; je bent onderdeel van het team! Ook jij als keeper gaat de meest ultieme zomervakantie meemaken en heel veel FUN beleven!

We hebben twee opties voor het kamp; inclusief slapen of exclusief slapen. Exclusief slapen noemen wij het dagkamp. Dan kom je ’s morgens om 9.30 uur en ga je ’s middags om 16.30 uur weer naar huis. Je volgt dan het volledige hockey programma en ook een deel van het FUN programma. De avondspellen, Bonte avond en disco maak je dan helaas niet mee.

Drie daags kamp excl. overnachting        € 149,-

Drie daags kamp incl. overnachting         € 199,-*

Voor alle deelnemers (10 t/m 16 jaar);

 • Uniek Hockeykamp hockeyshirt (gratis bij aanmelding voor 1 juli, kleine meerkosten aanmelding na 1 juli)
 • Hockey Goody
 • Drie dagen vol hockey
 • Drie dagen heel veel plezier
 • Leer de nieuwste tricks
 • Hockey FUN Xperience
 • Bonte avond
 • All-Inclusive (voor dagkamp geen ontbijt en diner)

Elke deelnemer dient voor zijn/haar eigen tentje te zorgen. Uiteraard mogen tentjes gedeeld worden met vriendjes/vriendinnetjes.

Het grootste hockeykamp van Oost Nederland is voor alle spelers/speelsters in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar (D t/m B jeugd). Alle spelers/speelsters worden op leeftijd ingedeeld.
Iedereen dient voor zijn eigen slaapplek te zorgen. Dat wil zeggen;

 • Tentje (mag gedeeld worden met vriendjes/vriendinnetjes)
 • Luchtbed/matras/veldbedje
 • Slaapzak en kussen

Tevens dient iedere speler/speelster te zorgen voor voldoende hockey/sportkleding met de verplichte bescherming; bitje en scheendekkers. Tevens is een eigen bidon verplicht. Zet hier wel even je naam op!

Aanmeldingsformulier Hockey Zomerkamp 2023

Hidden

Volgende stappen: Installeer de add-on voor gebruikersregistratie

Dit formulier vereist de Gravity Forms User Registration add-On. Belangrijk: Verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Geslacht(Vereist)
Speler/Keeper(Vereist)
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.