Over ons

Hockey Xperience

Hockey Xperience is opgericht door Bart Olde Boerrigter en Rob Vreeswijk. Bart heeft zijn sporen reeds verdiend in de Overijsselse hockeywereld. Vele grote en kleine clubs heeft hij de dames 1 of heren 1 getraind en/of is hij Trainers Coördinator geweest.
Rob is de man achter de schermen. Met zijn bedrijf RV Sportreizen heeft hij jarenlange ervaring in de organisatie van trainingskampen en groepsuitjes.

Wat organiseren wij?

 • Clincs (openbaar en gesloten per club)
 • Trainingen (per team tot individueel)
 • Seizoensopeningen en afsluitingen
 • Teamuitjes
 • Trainingskampen
 • Teamweekend
 • Kinderfeestjes
 • Teambuilding
 • Vrijgezellendag
 • Éendaagse publieksevenementen

Partners

Wij kunnen het niet alleen! Daarom zijn wij erg verheugd met de hulp en ondersteuning van onze partners. Klik hier om te zien wij onze partners zijn!

Waarom naar Hockey Xperience

 • Elke activiteit kunnen wij op maat aanbieden
 • Op ieder gewenst niveau
 • We werken enkel met lokale en bekende trainers en gidsen
 • Voor elke portemonnee
 • Bij ons voelt iedereen zich thuis

Persoonlijk

Persoonlijk contact is bij ons een pre voor de organisatie van jouw training, clinic, activiteit, trainingskamp of teamweekend. Jij als klant bepaalt hoe jouw programma er uitkomt te zien. Door het persoonlijke contact, kunnen wij jouw wensen vertalen naar een training op maat of trainingskamp. Uit ervaring blijkt dat dit gewaardeerd wordt door onze klanten. Veel klanten komen daarom elk jaar terug voor een nieuwe belevenis.

Voor elk budget

Doordat wij al onze clinics, trainingen en activiteiten in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij voor elke portemonnee een leuke programma samenstellen. De club, het team of de speler zelf bepaalt welke activiteit(en) georganiseerd dienen te worden en waar de aandacht op moet liggen.

Voor onze trainingskampen en tours werken wij met lokale gidsen. Zo kunnen wij ook voor elke portemonnee een geschikte verblijfplaats regelen. Maar ook leuke activiteiten, oefenwedstrijden op niveau, rondleidingen en excursies.

Wie zijn wij

Bart Olde Boerrigter:

Bart is vanaf zijn 15e werkzaam in het trainers en coach vak. Nadat hij bij EHV de verschillende eerstelijns categorieën jongens onder zijn hoede heeft gehad is hij 4 jaar werkzaam geweest bij Doetinchem als assistent trainer en later hoofdtrainer van Dames 1. Na Doetinchem is Bart naar Almelo vertrokken en heeft daar drie jaar lang het eerste heren elftal onder zijn hoede gehad als hoofdtrainer. Vervolgens is Bart werkzaam geweest bij Bully uit Oldenzaal. Naast de training/coaching van Heren 1 was hij in Oldenzaal ook werkzaam als trainerscoördinator. Momenteel is Bart werkzaam als trainerscoördinator en traint hij verschillende teams uit de jeugdlijnen bij EHV. Daarnaast traint en coach hij de dames van GZG Hardenberg.

Rob Vreeswijk:

Eigenaar van RV Actief. Met RV Actief (en RV Sportreizen) verzorgd Rob al jaren groepsactiviteiten, (sportieve) evenementen en sport gerelateerde reizen. Sinds een aantal jaar verzorgd Rob ook hockeykampen voor Engelse scholen. Rob is is voor RV Actief werkzaam geweest als logistiek manager bij ERMA Sport. Bij dit toonaangevende hockeymerk leerde Rob de hoge kwaliteitseisen van de hockeysport kennen. Deze weet hij nu goed toe te passen op de kampen en clinics van Hockey Xperience.

De trainers

Antoinet:

Antoinet is onze tweede hoofdtrainer. Antoinet is een zeer ervaren trainer/coach voor zowel de jongste jeugd als de hoogste seniorenteams. Ze is actief geweest bij verschillende verenigingen in de regio.
Daarnaast is werkzaam als docent voor de KNHB voor het opleiden van trainers en coaches en verantwoordelijk voor de trainers van de district teams van oost Nederland.

Lois

Ik ben Lois, 17 jaar oud en hockey in Dames 1 én in de KNHB Meisjes A en speel hier als laatste man/voorstopper. Eén van mijn specialismes is het slepen bij de strafcorners. Dus vraag mij gerust tijdens de clinic om tips en tricks! Ik hockey al sinds mijn zesde en heb er nog altijd heel veel plezier in!! Naast zelf hockeyen vind ik het ontzettend leuk om kinderen training te geven en ze wat bij te leren! Ik werk nu ongeveer een jaartje bij Hockey Xperience en ervaar dit echt als een super leuke manier om kinderen te kunnen helpen!

Melody; keeperstrainer

Ik ben Melody, ik ben 16 jaar oud en ben keepster. Ik hockey al sinds ik 8 ben en heb eigenlijk vanaf het begin gekozen dat ik keeper wou worden. Ik ben ook veel te vinden op de wakeboardbaan. Op ehv ben ik keeperstraining van de jeugd en jongste jeugd , wat ik al ongeveer 4 jaar met heel veel plezier doe. Dus keepers  ook jullie kunnen je skills ontwikkelen bij Hockey Xperience.

Emma

Ik ben Emma 17 jaar en woon in Enschede. Ik vind het heel erg leuk om training te geven en hockey zelf natuurlijk ook graag. Ik hockey zelf bij HC Zwolle in de A1.

Ik stond vroeger altijd op het middenveld maar de laatste jaren speel ik centraal achterin. Ik vind dit een fijne positie omdat ik dan veel overzicht heb over het spel en gebruik kan maken van mijn schijnflats. Ook vind ik dit een fijne positie omdat je dan moet verdedigen maar ook mee de aanval in kan. Verdedigend beschik ik over een lange reach en ben ik sterk in de duels. Ik maak goed gebruik van mijn lichaam en snelheid maar gooi er af en toe ook wel een chop of een turn uit. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en dat vind ik ook het leuke aan training geven, dat ik anderen dingen kan leren.

Mads

Ik ben Mads, 15 jaar oud. Als een jongentje van 7 jaar wandelde ik voor het eerst de hockeyvelden op. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds met veel enthousiasme te vinden als speler van de JA1 en als trainer van de jongste jeugd. Inzet en gedrevenheid zijn woorden die echt op mij van toepassing zijn.

Maud

Ik ben Maud, 16 jaar en speel op het middenveld bij EHV MA1. Ik geef momenteel training aan de 1ste jaars MD3. Het leuke aan hockey vind ik dat het zich altijd blijft ontwikkelen en dat je daarom nooit bent uitgeleerd. Dit is ook de reden waarom ik graag training geef bij de hockey Xperience.

Koen

Mijn naam is Koen en ik ben 17 jaar. Ik hockey in de heren 1 in de eerste klasse en sta centraal achterin. Ik hockey vanaf mijn 5e en het is nog steeds mijn grootste hobby. Momenteel haal ik veel plezier uit training geven en kinderen beter maken! Mijn specialiteiten zijn 1op1 verdedigen en technische acties.

Isabelle

Ik ben Isabelle en ik ben 16 jaar oud. Ik hockey al vanaf mijn 7e en speel meestal op midden midden. Naast dat ik trainer ben bij HX geef ik ook training op EHV wat ik al doe vanaf mijn 11e.

Jasmijn

Mijn naam is Jasmijn Timmers en ik ben 18 jaar. Ik hockey al vanaf mijn zesde. Ik speel nu in EHV Dames 1 en ben trainer/coach van MD1. Ik ben een technische speelsters, die erg balvast is. Ik hou ervan om (3D) trucjes te gebruiken en in de kleine ruimtes te hockeyen. Strafcorners aanspelen kan ik zeer nauwkeurig en mijn backhandslag mag er ook wezen. Tot ziens op één van onze clinics met HX!