Partners

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze partners

Uiteraard kunnen wij het niet alleen. Wij zijn daarom zeer verheugd met de hulp van onze partners. Zij ondersteunen ons op verschillende manieren waardoor wij onze activiteiten kunnen blijven organiseren, maar vooral ook kunnen ontwikkelen. Dit alles om het plezier en de kwaliteit van de hockey in Oost Nederland te vergroten. Dit doen wij dus SAMEN met onze partners.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hockey Gear

Hockey Xperience werkt sinds 2019 samen met Hockeygear.eu. Door deze samenwerking bieden wij de optie aan elke hockeyliefhebber om online of in een fysieke winkel te shoppen. Deelnemers van de Hockey Xperience kampen en evenementen ontvangen extra korting op Indian Maharadja producten, zoals Indian Maharadja hockeysticks en hockeytassen. Ook krijgen alle deelnemers een goodybag Hockeygear.eu![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Indian Maharadja

Lopen onze trainers er niet altijd tip top bij?! Wij worden in “de kleding gestoken” door onze partner Indian Maharadja. Zij zijn tevens de leverancier van de shirts die je krijgt bij deelname aan onze activiteiten en de gadgets uit de Hockey Goodyback of tijdens loterijen.

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.
The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.
Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]