Hockey Xperience

Wij hebben een eigen Curling baan die 365 dagen in het jaar te gebruiken is. Onze baan ligt buiten, maar is niet van ijs. Onze baan is van kunststof en is vergelijkbaar met die van Indoor Curling. Deze vorm van Curling is in Duitsland, Scandinavië en Japan enorm populair. In Duitsland is het bekend onder de naam “Eisstockschießen”. Waarom dit zo populair is? Het is een gezellig, sociaal tijdverdrijf en iedereen kan het doen: jong en oud, iedereen kan er van genieten. Het spel is makkelijk te leren en heeft geen specifieke vaardigheden nodig. Wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken.

Curling speel je bij ons met minimaal vier personen. Bij kinderen t/m 12 jaar dienen altijd te spelen onder begeleiding van een volwassene.

De tarieven hiervoor zijn;

Kinderen t/m 12 jaar      € 4,75 per persoon per uur

Volwassenen                   € 9,50 per persoon per uur

Curling is ook een erg leuke groepsactiviteit. Hiervoor kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Kijk hiervoor op het tapje “arrangementen”.

Curling kost €9,50 per persoon voor volwassenen en €4,75 per persoon voor kinderen. Curling is al leuk vanaf vier personen, het minimale starttarief bedraagt €50,-. Curling is in het weekend te spelen tussen 11.00 en 19.00 uur, maar altijd in afstemming met overige activiteiten op onze terrein. Doordeweeks of afwijkende tijden is op aanvraag. Je kunt het spel eenvoudig reserveren middels de aanvraag knop hierboven.

Verschillende arrangementen voor een betaalbare prijs! Alle prijzen zijn vanaf prijzen.

1 uur curling + lunch                                                        € 29,50 p.p.

  • 1 uur curling
  • Heerlijke lunch
  • Totaal 2 uur

 

1 uur curling + barbecue                                               € 31,50 p.p.

  • 1 uur curling
  • Top barbecue
  • Totaal 2,5 uur