Hockey Xperience

Workshop Slagwerk

Aanvraag teamuitjes

Drum en slagwerk workshop door Olaf Fase

Jullie krijgen van de bekende Nederlandse drummer Olaf Fase een drumworkshop. Hij drumde bij Waylon, Nielson, VanVelzen, op t.v. bij The Passion en is vast bandlid bij Slagerij van Kampen. Inmiddels wordt Slagerij van Kampen beschouwd als de “godfather” onder de slagwerkgroepen. Er staan drums en stokken voor jullie klaar en Olaf begint met leuke oefeningen over dynamiek en samenspel. Daarna leren jullie ritmes en fills die vervolgens worden verdeeld over de verschillende trommels. Dan klinkt het al erg gaaf! Om te zorgen dat jullie ritmes lekker lopen heeft Olaf verschillende trucjes. Ook verteld hij hoe Slagerij van Kampen hierin te werk gaat.

“Hoeveel ritmes we tijdens een workshop maken is afhankelijk van de groep. Het doel is dan ook niet zoveel mogelijk ritmes te maken, maar om een goed ritme te maken, waarbij plezier en samen spelen voorop staat!”

 

Doelgroep

Een workshop slagwerk is al te boeken vanaf € 28,50. Via het contactformulier “vraag vrijblijvend een offerte aan” kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een compleet verzorgd Personeelsfeest, Teamuitje, vriendinnendag, vergaderbreak, enz.

Buffetten

RV Actief en Het Everloo werken nauw samen op gebied van de organisatie van bedrijfsfeesten, vrienden/vriendinnenuitjes, vergaderingen met vergaderbreaks, teamuitjes en alle andere overige feesten met activiteiten. Wij stellen uw arrangement geheel op maat samen. Natuurlijk kan het ook op een van onze andere locaties/eigen locatie. De workshop slagwerk is natuurlijk een erg leuke activiteit van een compleet verzorgd arrangement inclusief eten en/of drinken. (We kunnen de catering natuurlijk ook volledig verzorgen op eigen locatie). Hieronder een overzicht van enkele buffetten. Drankarrangementen kunt u bij ons boeken vanaf twee uur. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte op.

 

De Feestpan                                      € 22,50

De “Feestpan” is een smakelijk feestje. Onze kok bereidt in een grote pan diverse vleessoorten. Het is een feestje om dit te zien en te ruiken.

 

Stamppot buffet                             € 22,50 (vanaf 10 personen)

Een typisch Hollands gerecht kan bij ons natuurlijk niet ontbreken. U mag op voorhand drie stamppotten kiezen. U heeft hiervoor keuze uit maar liefst 11 verschillende stamppotten. Daarbij serveren wij een ruime keus aan verschillende soorten vlees en bij behorende zuren en salades.

 

Eten van Stok en Bot                      € 24,50 (vanaf 10 personen)

De naam van dit buffet zegt genoeg. lekker kluiven.

 

De Zomer in de Bol                         € 29,50 (vanaf 10 personen)

Een heerlijk zomers buffet met nacho’s, pork, gamba’s, Boeuf Everloo, Pasta en frisse salades en rouwkorst.

 

Lekker veel Groenten                   € 29,50

Groenten zijn smakelijk en gezond. In dit buffet zijn lekker veel en gevarieerde groenten bewerkt.

 

Vuurtje stoken                                 € 32,50 (vanaf 10 personen)

Onderstaande gerechten worden ‘live’ bereid waarbij open vuur onze warmtebron zal zijn.

 

Vis, Rund, Kip, Varken, Groente & Fruit. Daarbij serveren wij gebakken aardappelen, salades, rouwkorst, brood met lekkere sausjes.

er zijn geen afbeeldingen gevonden